Met mijn dienstverlening wil ik het volgende bereiken:

 • Ik wil ondernemers leren hoe hun onderneming toegankelijk gemaakt kan worden voor de 1,5 miljoen doven en slechthorenden in Nederland, zodat zij deze groep als klant binnen kunnen halen.
  Graag wil ik een bijdrage leveren aan het toegankelijker maken van de Nederlandse samenleving voor doven en slechthorenden.

  Ik zal het uitleggen met een voorbeeld. Pas geleden was ik bij een bedrijf; groot gebouw met een bel en speaker aan de voorkant. Je moet dan aanbellen en je naam melden. Maar hoe moet je dat doen als je doof bent? Hoe weet je wat er aan de andere kant van de speaker gevraagd wordt? De persoon van dat bedrijf met wie ik had afgesproken, realiseerde zich dat plotseling:
  hoe kunnen dove mensen ons bereiken?
  Daarin kan ik adviseren, meekijken en meedenken.
  Onderdeel hiervan is ook informeren over leven als doof persoon en Nederlandse Gebarentaal. Dit doe ik via training, cursus en interactieve lezingen hierover.

 • Ik wil (dove) ondernemers die moeite ervaren met de Nederlandse taal in woord en schrift ondersteunen, zodat zij hun eigen missie kunnen bereiken en meer klanten en omzet kunnen genereren.
  Mijn aanbod bestaat hierin uit het schrijven en opsturen van nieuwsbrieven, schrijven van blogs of korte teksten voor de social media. Ook het maken van presentaties (PPT en Prezi) valt hieronder.
  Hiernaast bied ik ook ondersteuning en assistentie bij het dagelijks management en communicatie binnen de onderneming. De ondernemers kunnen dan meer datgene doen waar ze goed in zijn en waar hun passie in ligt

Mijn aanbod:

Hieronder een overzicht van mijn diensten in het kort:

Dagelijks management
Planning maken en prioritering bepalen agendabeheer
Emailbeheer

Communicatie
Social media beantwoorden
afhandelen email
Faq beantwoorden (=veel gestelde vragen)

Online marketing
Blog schrijven (250 tot 500 woorden), nieuwsbrief maken en versturen berichten posten op social media presentaties maken (PPT/ Prezi)

Dienst/product leveren
Evaluaties / testimonials opvragen voorbereiding / organisatie workshops coòˆrdineren presentaties / bijeenkomsten

Voor meer informatie of offerte-aanvraag, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.